" Odmor u privatnim apartmanima u Zadru, Hrvatska, to je sve što želim "
 •   Početna  
 •   Forum  
 •   Dalmacija Vodič  
 •   Transferi  
 •   Kontakt  
 • » Cjelodnevni izlet
  » dorucak ukljucen
  » Gorivo ukljuceno
  » izlet brodom
  » Osiguranje
  » Pića
  » Prijevoz
  » Ručak
  » Ulaznica za N.P.
  » Vodič
  Istražite prirodne ljepote Nacionalnog parka Krka na ovom cjelodnevnom izletu iz Zadra. Divite se parkovim veličanstvenim slapovima uključujući Skradinski buk. Pogledajte bogatu floru i faunu, istražite jezera. okupajte se u osvježavajućem jezeru te uživa

  Otkrijte ekološku razonlikost Nacionalnog parka Krka na ovom izletu iz Zadra. Park pokriva područje od nešto više od 142 četvornih kilometara (88 kvadratnih milja).Top atrakcija u parku je njegov veličanstveni slapovi, uključujući znameniti Skradinski buk, jedan od hrvatskih najpoznatijih znamenitosti.

   
  Zbog svog posebnog položaja i različitih tipova staništa, Park karakterizira iznimno bogate i raznovrsne flore i faune.Brojnost vrsta ptica i značaj Nacionalnog parka Krka za proljeće i jesen migracije čine ovaj idealna turneju i za amaterske i iskusni birdwatcher.
   
  Izlet počinje u 09:00 iz Zadra, put traje 1,5 sata doći do Skradina gdje ćete se ukrcaju na brod. Tada krećete istražiti jezera, te plivati ako je vrijeme povoljno, te uživati ​​u prekrasnom prirodnom okruženju. Izlet završava oko 14:15, kada možete uživati ​​ručak u lokalnom restoranu prije povratka u Zadar. Ručak u restoranu je opcionalan, a naplaćuje se 7 EUR.
   
  Cijena za izlet je 70 eura, a to uključuje:
   
  - Doručak paket - sendvič, voda, sok, dva komada voća
   
  - Stručni vodič na četiri jezika
   
  - Ulaznica za nacionalni park
   
  - Prijevoz u oba smjera u kombiju za osam osoba
   
  Za veće grupe, popust je dostupan.
   
  1
  Osobe
  Najbolja ponuda
  Od
  70.00 €
   
  1
  Osobe
  Najbolja ponuda
  Od
  55.00 €